Gurulós állványok professzionális kivitelben

By | 2019. szeptember 15. vasárnap
Minőségi gurulós állványok

Minőségi gurulós állványok

A Layher már 1945 óta árasztja el jobbnál-jobb termékekkel a piacot. A gurulós állványok kiemelkedő technológiát képviselnek. Első ránézésre ezek csupán hagyományos fémszerkezeteknek tűnnek, ám a titok a moduláris és mobilis kialakításban rejlik.

Tetszés szerint állítható a magasság. A menetes megoldással állítható kerekek miatt, lépcsőzetes talajon is el lehet helyezni a gurulós állványokat.

Beltérben előnyösnek számít a szerelési munkálatok közben, mivel ezen állva könnyebb rögzíteni az elektromos szerelvényeket, lámpákat, térfigyelő rendszereket, stb. A 2-3 méternél magasabb homlokzatok biztonságos elérése érdekében is érdemes a gurulós állványokat használni.

A múzeumokban vagy más kiállítótermekben például egy díszes kristálycsillár takarítása is sokkal egyszerűbb, hogyha bevetjük az állványok előnyeit. Sok olyan helyzet adódhat, ahol már nem lesz elég egy alumínium létra. Stabil és nagy munkafelületet biztosítanak a magasban, ami akár a falhoz is rögzíthető, de ha úgy kívánják a körülmények, akkor kitámasztókat is lehet használni a gurulós állványokhoz.