Gravirozott ékszer kedves vagy vicces felirattal

By | 2021. február 18. csütörtök

Nagyon sokan kedvelik az olyan tárgyakat, amelyek kifejezetten nekik szólnak. Lehet ez egy személyre szabott ruhadarab vagy gravirozott ékszer névvel, üzenettel. Egy ilyen ékszer már nemcsak egy a sok közül, hanem pont a miénk, így egyedi és különleges.

Az ékszerek gravírozása nem új dolog, hiszen már nagyon régóta vésetnek az emberek neveket, szövegeket vagy pedig szimbólumokat a gyűrűkbe, medálokba. A karikagyűrűk gravírozása bevett szokás, ami még bensőségesebbé és személyesebbé teszi az adott ékszereket.

A gravirozott ékszer ma már bármi lehet: gyűrű, karkötő, medál, nyaklánc és bármilyen feliratot tartalmazhat. Lehet kedves, romantikus az üzenet, de vicces, vagány vagy éppen meghökkentő is.

Bármelyik típusú gravirozott ékszer is érdekelje a vásárlót, az ekszerem.hu webáruházban biztosan talál egy neki tetsző változatot. Kapható itt apáknak szóló üzenetet tartalmazó medál rozsdamentes acélból, fekete színű titánium gyűrű szívhanggal , sőt, még”Love” feliratú karikagyűrű cirkónia kővel is.