Gombás fejbőr kezelése orvosi utasítás szerint

By | 2021. március 27. szombat

Égő, viszkető érzés keríti hatalmába a fejbőrét? Ha igen, akkor könnyen lehet, hogy gomba telepedett meg rajta. A gombás fejbőr kezelése többféle módon is történhet, attól függően, hogy az orvos milyen kezelést ír fel. A fejbőr gombásodása sokszor gyermekkorban fordul elő, bár felnőtteknél sem ritka. Szoros kontaktussal gyorsan terjed, de nem megfelelően tisztán tartott, közösen használt fésű használata is okozhatja. A tünetei lehetnek rózsaszínű, hámló, viszkető foltok a hajas fejbőrön.

A gombás fejbőr kezelése manapság könnyen megoldható, azonban fontos megjegyezni, hogy ez orvos által felírt készítményekkel történjen. Ehhez különféle samponok, krémek és ecsetelők állnak a betegek rendelkezésére, amelyek előírás szerinti alkalmazásával megszüntethető a betegség. A gombás fejbőr kezelése történhet online konzultációt követően is, aminek során a kezelőorvos képek és tüneti leírás alapján ír fel majd gyógyszereket. Bármilyen elváltozást, viszketést, szokatlan érzést tapasztal a bőrén, forduljon szakszerű segítségért!

Az online bőrgyógyászat kényelmes és hatékony a járvány idejében

Mostanában korlátoltan vagy pedig egyáltalán nem lehet olyan helyeket látogatni, mint néhány hónappal ezelőtt. Az online bőrgyógyászat ugyanakkor bármikor felkereshető és sokkal gyorsabb, egyszerűbb ellátást biztosít a betegeknek, mint a megszokott eljárás. Az orvos-beteg fizikai kapcsolat redukálása sajnos mostanában eléggé aktuális, ezért sokan elhalasztják a bőrgyógyászati rendelők látogatását.

Az online bőrgyógyászat során nincs fizikai kontaktus, azonban a diagnosztizálás és kezelés felírása ugyanúgy megtörténik, mint a hagyományos konzultációk alkalmával. A teledermatology.hu weboldal képzett bőrgyógyászai bőrbetegségekre szakosodott, engedéllyel rendelkező orvosok, 20-30 év dermatológiai gyakorlattal. Az online bőrgyógyászat ezért biztonságos, kényelmes és hatékony megoldást nyújt akkor is, amikor nem tudunk ellátogatni a rendelőkbe, klinikákra. Az ára ugyanakkor megegyezik a hagyományos konzultáció költségével.