Gardena lombseprű a levelek összegyűjtéséhez

By | 2019. november 5. kedd
Gardena lombseprű

Gardena lombseprű

Amikor beköszönt az ősz, akkor hirtelen ellepi az avar az egész kertet. Mivel ilyenkor is fontos a kert esztétikájának a megtartása, ezért mindenképp össze kell gyűjtenünk a lehullott leveleket.

A Gardena lombseprű kíméli az avart és kimondottan a száraz falevelek összegyűjtéséhez lett tervezve. Egy egyszerű seprűvel korántsem olyan könnyű dolgozni ilyen helyzetben. Viszont a Gardena lombseprű használatával sokkal kevésbé fogunk elfáradni, hála a széles munkaszélességű fogaknak.

Hogyha a fűnyíró nem rendelkezik gyűjtőtartállyal, hanem egy oldalt kidobós változatot használunk, akkor a nyesedéket össze kell gyűjteni a nyírás után. Ebben az esetben szintén bevethető a Gardena lombseprű, ami más hulladék összegyűjtésére is minden további nélkül alkalmas. Ennél a kerti szerszámnál az egyedi Combisystem technológiát alkalmaztak.

Ennek köszönhetően, a fej fixen felhelyeztető és nem kezd el lötyögni, még intenzív használat közben sem. Hogyha kifejezetten csak a lehullott leveleket szeretnénk összegyűjteni, akkor érdemes a Gardena lombseprűt használni az előnyei miatt.