Fonyódi szállás a leghosszabb mólóval

By | 2022. augusztus 30. kedd
Fonyódi szállás

Fonyódi szállás

Nincs romantikusabb, mint egy szerelmes séta a Balaton partján. A tökéletes randevúra vágyók fonyódi szállás birtokában kihozhatják ebből a maximumot. Hogy miért? Fonyód rendelkezik a leghosszabb balatoni mólóval. Az 1898-ban épült 464 méter hosszú móló ideális a romantikázáshoz, elmélkedéshez és kikapcsolódáshoz.

A fonyódi szállást lefoglalók semmiben nem szenvednek hiányt. Izgalmas éttermek, színes üzletsorok várják a várost felfedezni vágyókat. Gasztronómiai utunkból kihagyhatatlan a balatoni lángos, a finom helyi borok és a kolbász. A természet szerelmeseinek ajánlott felkeresni a környék tucatnyi kilátóját. A legkedveltebbek a Várhegyi Széplátó, a Sipos-hegyi kilátó és a Szaplonczay sétány.

Fantasztikus kilátásnak lehetünk szemtanúi. Fonyódi szállásra időben le kell csapnunk, ha főszezonban szeretnénk élvezni a hely nyújtotta élményeket. Érdemes még télen meghatározni az úti célt és időben foglalni. A település egyébként egész éven tartogat programokat a városba látogatóknak, még télen is!