Foghúzás kisokos egy népszerű fogászattól

By | 2022. november 14. hétfő
FR Dental foghúzásról

FR Dental foghúzásról

Foghúzásra akkor kerül sor, ha semmilyen módszerrel nem lehet megmenteni a fogat. Ez a beavatkozás a teljes fog eltávolítását jelenti a gyökerekkel együtt. Érdemes átolvasni a FR Dental foghúzásról írt tájékoztatóját. Indokolt a foghúzás, ha gyulladás alakul ki a fog körül és nagyon fáj. Ilyenkor előszőr csökkenteni próbálják a gyulladást antibiotikumos kezeléssel, hogy könnyebb legyen a húzás. Akkor is javasolják, ha a fog letörik és nem lehetséges a helyreállítás. A bölcsességfog eltávolítása is sok esetben indokolt.

A profi orvosokból és szájsebészekből álló csapat magas színvonalú szolgáltatást nyújt megfizethető áron. A klinika a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve és minden egészségügyi előírásnak megfelel. A foghúzás gyors és egyszerű folyamat, amit helyi érzéstelenítéssel, fájdalommentesen végeznek. A bölcsességfogak eltávolításakor sok esetben műtétre van szükség, amit szájsebész végez. Ha a betegnek bármilyen egészségügyi problémája van, tájékoztatnia kell az orvosát.

A foghúzás után, a gyors gyógyulás érdekében ajánlott betartani az orvos utasításait. Mellőzni kell a dohányzást, az alkohol, a tejtermékek és a forró ételek fogyasztását. A legfontosabb a szájüreg és a fogak tisztántartása. Foghúzás után ingyenes fogpótlási konzultációt biztosítanak a pácienseknek. A fogaink épsége mindennél fontosabb, ezért évente 2 alkalommal ajánlott felkeresni a fogorvost, aki felméri a fogak állapotát, ezzel megelőzzük a komolyabb betegségek kialakulását.

A rendszertelen fogmosás következtében fogkő képződik, ami elpusztítja a fogat tartó szöveteket és ez fogvesztéshez vezet. A fogápolást már gyermekkorban célszerű elkezdeni. A rendelőben gyerekfogászat is működik, ahol különböző színekben és formákban érhető el fogszabályzó. Tiszta, modern és barátságos környezetben várják a pácienseket. Időpontért az oldalon megadott telefonszámot kell hívni. Kedvezményekkel és akciókkal szolgálnak úgy a régi, mint az új pácienseknek. Lehetőség van készpénzes, kártyás és banki átutalásra is.