Férfi termékenység növelése természetesen: tényleg segíthet az Aviva torna?

By | 2021. október 30. szombat
Aviva torna

Aviva torna

Általánosságban elmondható, hogy amikor egy házaspár hiába vár gyermekáldásra, akkor először mindig a nőt vizsgálják, pedig ez a probléma eredhet a férfitól is. Különböző okai lehetnek annak, hogy nem érkezik a baba, az egyik az alacsony spermiumszám. A rendszeres Aviva torna „a termékenység fokozásában is segíthet a spermiumszám növelésével” (forrás: www.valtozasmuhely.hu). Az orvosok által felírt kezelések eredményesek lehetnek, de minek járjuk a kabineteket, ha van erre természetes módszer is?

Érdemes kipróbálni az Aviva tornát, hiszen ez segíthet nekünk. Ráadásul nem csupán a férfiaknak, hanem a nőknek is, ezért ajánlott a gyermektelen házaspár mindkét tagjának jelentkeznie egy tanfolyamra. Persze nemcsak ebben segítenek a gyakorlatok, mert enyhíthetik a prosztata- és potenciaproblémák tüneteit is. Az Aviva módszer egyszerű 18 gyakorlata továbbá megszünteti a renyhe bélműködést, amely úgyszintén sok betegség kiinduló forrása lehet.

Nagyon jó eredményeket hoz a metódus az ülő munkát végző férfiaknál, mert az ő esetükben a vérkeringés fokozása elsődleges feladat. A mozgás növeli a szövetek energiaszintjét, a felgyorsult vérkeringés hatására pedig a toxinok csökkennek, tehát mindenképpen fiatalító, regeneráló hatást váltanak ki a gyakorlatok. A férfiak gyakorlatai megnövelik a spermiumok életképességét és számát is, ezáltal adva reményt a gyermekáldásra.

Az izmok speciális beszorítása és ellazítása, valamint a talp reflexzónáinak ingerlése támogatja a férfi szervek működését, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, valamint fokozza a szexuális teljesítő képességet. Tulajdonképpen a tornagyakorlatok célja nem más, mint az úgynevezett dolgozó zónában, vagyis combközéptől köldökig serkentse a vérkeringést, és közben aktiválja a belső elválasztású mirigyeket. A gyakorlatok nem nehezek, dinamikus medencebillentéseket, csípőforgatásokat, a kézfejek beszorítását és elernyesztését, illetve az akupresszúrás pontok aktív masszírozását foglalják magukba. Ön is megtanulhatja a tornát egy 4 órás tanfolyamon.