Fehér magassarkú a leendő menyasszonyoknak

By | 2019. május 30. csütörtök
fehér magassarkú

fehér magassarkú

Bár modern világunkban gyakran öltöznek színes ruhába a menyasszonyok a nagy napon, mégis a klasszikus fehér az, ami valóban szép és a tisztaságot jelképezi. Persze, ekkor a kiegészítőknek szintén ebben a színben kell pompázniuk. A fehér magassarkú szépen kihangsúlyozza a kecses női lábakat.

Ideális választás a cipom.hu webáruház kínálatában szereplő 7 cm magas fehér lakkcipő az egyedi eseményre. Nagyon nőies darab, ami minden menyasszony lábán tökéletesen mutat. Kényelmesnek is ígérkezik, tehát nem fog megfájdulni az ara lába, amikor eljárja benne a menyasszonytáncot. Hasonló modell szintén megvásárolható a lábbeli webshopból, ezennel csak 6 cm magas sarokkal.

Ugyanakkor nemcsak fehér magassarkú vehető innen, hanem más színű típusok, tehát a menyecskeruhához illő darabok megvételére is van lehetőség. Válasszon ebből az internetes üzletből lábbelit élete legszebb napjára és legyen a legelegánsabb menyasszony! A topánkák nem kerülnek sokba, ami még egy ok arra, hogy innen szerezze be azokat!