Falhoronymaró a precíz munkához

By | 2020. június 15. hétfő
Falhoronymaró

Falhoronymaró

Barbár módon, egyszerűen csak vésőkalapáccsal is nekieshetnénk a falaknak. Ám ez a fajta kivitelezés elég sok kívánni valót hagyna maga után. Jobb a profi utat választani, amin egy falhoronymaró segítségével haladhatunk. A vezetékek és a fali csatlakozók helyének a kialakítása ezzel a szerszámgéppel precízen és hatékonyan kivitelezhető.

A speciális vágókorong megbirkózik a téglával, de a beton sem jelenthet akadályt a számára. Ha nincs kéznél, akkor egy sarokcsiszolóra is felszerelhető az ilyenkor szükséges vágókorong, ám ennek nem igazán ajánlott a használata. A vágatok valószínűleg egyenetlenebbek lesznek, arról nem is beszélve, hogy mekkora por fog keletkezni a helyiségben. A falhoronymaróra viszont ipari porszívót csatlakoztathatunk, ami szintén szerepel a Bosch termékek között. A falhoronymaró használata ezáltal szinte teljesen pormentesen történik.

A különböző falvastagságokhoz mérten, a szerszám vágási mélysége állítható. A szabályozható fordulatszám ebben az esetben is kimagasló előnyt jelent, ami pontosabb munkavégzést tesz lehetővé. Az ilyen modern eszközök és tartozékok hatalmas előnyt jelentenek minden munkafázisban. A csiszolókorongok is nélkülözhetetlenek a barkácsolás és felújítási feladatok során. Természetesen ezek is csak akkor számítanak hasznosnak, hogyha kimagasló kopásállósággal rendelkeznek. Ezáltal nem kell minden kisebb, nagyobb munka alkalmával cserélni a csiszolókorongot.

Olyan speciális töltő- és adalékanyagokkal rendelkeznek, amik felületkezelés közben csökkentik a hőt. A kopásállóságot a Bosch csiszolókorong a kerámiába ágyazott szemcséknek köszönheti. Ez a kialakítás a gyártó azon számos innovatív megoldása közé tartozik, amik jelentősen növelik a csiszolókorong élettartamát. Sokkal kevesebb energia kifejtésére van szükség csiszolás közben, így kevésbé fárad a kéz és a csukló. Az igazán átütő hatékonyság kizárólag minőségi szerszámgépekkel és azok tartozékaival érhető el. Így nem lesz olyan feladat, amivel ne lehetne egyszerűen megbirkózni. A kínálatot a minőség és a kiváló árak jellemzik.