Falfesték különböző problémákra

By | 2015. augusztus 21. péntek
Falfesték változatok a festekpalota.hu-n

Falfesték változatok a festekpalota.hu-n

Mindig egy jól megszokott terméket választ, ha festésre kerül a sor? Akkor a következő alkalom előtt, érdemes lenne szétnéznie, mert a különböző falfesték típusok már számos megoldást kínálnak a számunkra.

Például van direkt a penész megelőzésére vagy eltüntetésére alkalmas penész gátló falfesték, ami sok bosszankodástól és kellemetlenségtől megóvhat minket. Ilyen festéket alkalmazva, többé nem kell aggódnia a falon éktelenkedő sötét foltoktól és az általuk okozott károktól, amelyeket a bútorok és a családtagok is megszenvedhetnek.

Továbbá, létezik egy egészen innovatív megoldás, a teflonos falfesték, ami óriási segítséget nyújt a kisgyerekes szülőknek. amennyiben ezzel kenjük le a falakat vagy legalább a gyerekszoba falát, akkor száradás után, a fal moshatóvá és dörzsölhetővé válik.

Többé nem jelent gondot, hogy a kicsi maszatos kézzel tapogatta össze vagy az új ceruzát a falon is kipróbálta, csak veszünk egy nedves szivacsot és könnyedén eltávolíthatjuk a nyomokat. A teflonos falfesték konyhába is kiváló opció, hiszen a segítségével többé a zsírfoltok sem okoznak gondot.