Elektromos seprű forgatható fejjel

By | 2020. február 10. hétfő
elektromos seprű

Elektromos seprű

Mindennapi tevékenység a takarítás, ehhez pedig a gyártók már különféle praktikus termékeket készítettek, hogy megkönnyítsék a feladatot. Egyszerű és roppant kényelmes az elektromos seprű használata, ami előre, hátra és oldalirányú mozgásban is hatékonyan tisztít. A morzsákat, port, szöszöket egyaránt felszedi, sarokkefékkel van ellátva, így a falak mentén és a sarkokban is könnyen alkalmazható.

360 fokban forgatható takarítófejjel látták el, ami által a bútorok alá is könnyen be lehet tolni. Érdemes tehát lecserélni a porszívót, seprűt erre a kiváló eszközre, ami nagy segítséget jelent a mindennapokban. Annál is inkább, mivel jelenleg 47%-os árkedvezménnyel vásárolható meg a mindentolcson.hu webáruházból.

Egy bemutató videó is látható a termék használatáról a weboldalon, amiben láthatjuk, hogy mennyire praktikus az elektromos seprű. Egyszerűen és gyorsan megrendelheti Ön is, ráadásul a nap bármelyik órájában ezt a remek eszközt, amivel gyerekjáték lesz a lakás takarítása. 1 év garanciát is kap hozzá.