Egyetlen pár kisfiú csizma nem elég

By | 2015. november 10. kedd
Kisfiú csizma

Kisfiú csizma

Hamarosan itt a tél, jönnek a hosszú havas, latyakos hetek, hónapok, amelyek megfelelő ruházatért kiáltanak. Ezért ideje a feladatlista élére tenni a kisfiú csizma beszerzését is, mivel a tökéletes modell megtalálása nem egyszerű.

A kisfiú csizma elengedhetetlen tulajdonsága kell legyen a minőség és a strapabíróság, hiszen, ahogy nyáron is megtapasztaltuk, a gyerekcipők fogyócikkek, amelyek hamar újat követelnek, ha nem választunk körültekintően.

Továbbá, fontos tényező a vízhatlanság is, mert a kicsik előszeretettel mászkálnak a tócsákba, latyakba és mindenképpen a legnagyobb hóbuckán kell átvágniuk az utat. Érdemes a kisfiú csizma modellek közül többet is beszerezni, de legalább kettőt, hogy váltócipő is legyen, mert a vízhatlan bevonat sem tud csodát tenni, ha a lábbeli teljesen elmerül a vízben vagy hóban.

Ilyenkor jó szolgálatot tehet egy második és akár harmadik pár kisfiú csizma is, mert így nem kell várni, hogy megszáradjon az előző, illetve ha muszáj kimenni a házból, akkor nem kell a nedves cipőt felhúzni.