Egyedi kialakítású tengelyvég

By | 2019. október 22. kedd
Alkatrészek ipari szerszámgépekhez

Alkatrészek ipari szerszámgépekhez

Kiemelten fontos szerepet töltenek be a különféle szerkezetekben. Ezek biztosítják, hogy az alkatrészek ne mozduljanak el az eredeti helyükről.

A nagy sebességgel mozgó lineáris kocsikra rögzített gépelemek fékezéséhez jelentős energiára és precizitásra van szükség. Ellenkező esetben pontatlan lesz a végtermék. A tengelyvég azonban behatárolja az adott szakaszt, amin a különböző alkatrészek mozognak.

A fejlett technológiának köszönhetően, az egyedi formájú tengelyvégek gyorsan és egyszerűen legyárthatóak, az olyan modern eszközöknek köszönhetően, mint a manapság egyre jobb 3D nyomtatók. Ez az egyedien kivitelezett alkatrészek nem igényelnek karbantartást. Az gyártási folyamat egyedülálló ellenállóságot és szilárdságot kölcsönöz a gépelemeknek.

Azért, hogy garantálható legyen a minőség, a tengelyvégeket rengeteg tesztnek vetették alá, amíg sikerült elérni a tökéletes végeredményt. A lineartechnik.hu termékei között többféle ipari felhasználásra szánt változat található, amelyek garantálják a gyártósorok és a munkagépek megbízható működését.