Egyedi cumitartó változatok

By | 2021. augusztus 15. vasárnap

Sok csecsemő és kisgyermek életében tölt be központi szerepet a cumi. Ha álmos a baba, akkor bizony kell, de ha nyűgös, unatkozik vagy csak éppen megnyugtatná magát valamivel, akkor is jól jön. A cumitartó kiemelten fontos kellék, hiszen mindenhová kell vinni, ahová a kis tulajdonosa megy.

Az elveszett cumi történetek igen gyakoriak, ezek sokszor felérnek egy kisebb tragédiával. Egy praktikus tároló több mint fontos akkor is, ha csak a közeli játszótérre megy a család. A cumitartó ma már többféle változatban megtalálható, de a Zazu és Mushie márkák termékei egészen különlegesek. A Mushie gyönyörű pasztellszínű tartója 3 db cumi tárolására is alkalmas. Élelmiszeripari szilikonból készült, 100% BPA-, PVC- és ftalátmentes, ráadásul könnyű tisztítani.

Szintén nagyon egyedi a plüssbáránykás cumitartó, hiszen a cuki puha állatkával könnyen rá lehet találni a cumira. A plüss nemcsak „vigyáz” a cumira, de remekül el is szórakoztatja gyermeket, mert tökéletesen illeszkedik az aprócska gyermekkezekbe.