Drón kölcsönzés rendezvényre vonzó áron

By | 2019. október 12. szombat
Drón kölcsönzés rendezvényre

Drón kölcsönzés rendezvényre

Animátorunk segítségével most Ön is olyan tájakra juthat el, ahol csak a madár jár és persze a drónunk. A vállalatunk olyan szolgáltatásokra fekteti a hangsúlyt, aminek során VR szemüveggel virtuális világokat látogathat meg vagy valós helyeket, amit nem láthat minden ember.

Egyre népszerűbb szolgáltatás a drón kölcsönzés rendezvényre, prezentációkra és különféle bulikra, laza összejövetelekre. Míg a drón elérhetetlen tájakon jár, addig VR szemüveg segítségével követni lehet a drón magasságából a látványt. A cégvezetők így mutathatják meg a befektetőiknek az új projektek helyszínét, házasulandók pedig a nászút helyét.

A drón kölcsönzés rendezvényre, előadásokra Magyarországon még újdonságnak számít, de nem megfizethetetlen élmény. A virtuális valóságot a DJI Mavick Pro típusa valósítja meg, a headsetek pedig nagyon kényelmesek és órákig gond nélkül lehet élvezni a szemek elé táruló látványt. Amennyiben érdekli, kérjen árajánlatot, hogy mennyibe kerül a drón kölcsönzés rendezvényre, a teljes szettel együtt!