Díszítse otthonát kreatív falmatricával!

By | 2016. augusztus 2. kedd
Jól néz ki a falmatrica

Jól néz ki a falmatrica

Szeretné feldobni a lakásában a hangulatot? Ha túl egyhangúnak találja a helyiségeket, nem szükséges nagy felfordulást rendeznie. A falmatrica feltűnő, mégis szolid kiegészítő. Ez a csodás designelem megrendelhető a www.katicamatrica.hu weboldalon. Nem csupán saját használatra alkalmas, de ajándéknak is tökéletes. Ragasztása nem okoz fejtörést, ugyanis könnyen felhelyezhető.

A hivatalos honlapon megtalálható egy videó is, amiben megmutatják, hogy miként kell ezeket odatapasztani. Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk azokat a falmatricákat, amelyek tökéletesen illenek a belső terekbe. Ezt követően, kosárba helyezzük és megadjuk a személyes adatainkat a címünkkel együtt. A fizetési módot is ki kell választanunk.

El kell döntenünk, hogy készpénzzel fizetünk a futárnak, vagy pedig a banki átutalás felel meg inkább számunkra. A Katicamatrica kollégái igyekeznek a lehető leghamarabb feldolgozni a rendelést és pár napon belül kiszállítani a megrendelt termékeket. Szépítse lakását Ön is a falmatrica segítségével!