Dió színű olvasó fotel lábtartóval

By | 2021. március 9. kedd

Amikor belefeledkezünk egy jó könyv érdekes témájába, úgy érezzük, hogy nem tudjuk abbahagyni az olvasást, így hosszú órákat töltünk ülőhelyzetben. Egy idő után azonban elzsibbadnak a lábaink, ezért kénytelenek vagyunk letenni a könyvet és más tevékenységet végezni, mozogni. Azoknak a személyeknek, akik sokat olvasnak vagy tévéznek, egy olvasó fotel lábtartóval valódi áldás.

Egy ilyen remek darab beszerzése lehetséges a jobaratokfotel.hu webáruház jóvoltából, aminek termékpalettáján számtalan, kényelmesebbnél kényelmesebb, modern kialakítású, magas színvonalú bútordarab fedezhető fel. Például igazán kiváló választást jelent a raktárkészletükön szereplő Gilmore fix talpú, motoros olvasó fotel lábtartóval, ami dió színű, valódi bőr kárpittal készült. A termék háttámlája szinte vízszintes pozícióig dönthető, a lábtartója pedig emelhető. Motoros mechanizmusa még kényelmesebbé teszi. Jelenleg 10%-al olcsóbban vásárolható meg ez az olvasó fotel lábtartóval, ezért érdemes most lecsapni rá, amikor spórolhat a vásárlással.

Luxust nyújt az elektromos TV fotel

Egy ilyen bútordarab igazi fényűzéssel ajándékozza meg a tulajdonosát, ezért nem csoda, hogy alig várja majd az esti tévézést, de napközben is gyakran használni fogja. Extra kényelmes üléssel van ellátva a webáruházból beszerezhető Malloy hintáztatható elektromos TV fotel, steppelt őzbarna kárpittal. A fotel belül üreges váza és a különlegesen sima, puha tapintású kárpitja együtt biztosítja a hosszú tartózkodást lehetővé tevő légáteresztést, szellőzést.

Nagyon jó tulajdonsága, hogy a klasszikusan, billegve hintázó mechanizmusa már kis erő segítségével kellemes, ellazulást segítő mozgásba lendíthető. Extra komfortos üléssel készült ez az elektromos TV fotel, dupla fémrugós szerkezettel. Ülőfelületének kárpitozása alatt egy komfort gél réteg került beépítésre. Ez a test formájához rugalmasan idomuló, a terhelés elosztását tovább finomító réteg. Ha a nappalijában ez az elektromos TV fotel van jelen, számíthat arra, hogy ez lesz a család nagy kedvence és nem biztos, hogy üresen találja majd, amikor használni akarja.