Digitális lázmérő gyermekeknek, felnőtteknek

By | 2020. február 18. kedd

Nemcsak télen, hanem bármelyik időszakban megfázhatunk és a nátha hirtelen dönt le a lábunkról, de az is előfordul, hogy napokig lappang bennünk a betegség, majd érezzük, hogy valami nincs rendben. Segítségünkre siet ilyenkor a digitális lázmérő, mert ennek használatával megtudhatjuk, van-e hőemelkedésünk, lázunk vagy nincs.

Lázmérő általában minden háznál van, de nem mindegyik tökéletesen megbízható. Viszont a harmoniagyogyaszat.hu webshopból megvásárolható digitális lázmérő mindegyike nagy precizitással mutatja ki a test hőmérsékletét. A kínálatban szerepelnek kimondottan gyerekeknek szánt, állatfigurás modellek is, amelyek tetszenek a kicsiknek, így nem tiltakoznak a lázmérés ellen.

Infravörös mérőműszerek is vannak a kínálatban, ezeket nem szükséges a testhez érinteni. Ez a fajta korszerű digitális lázmérő a különböző tárgyak, folyadékok, sőt, még a levegő hőmérsékletének pontos mérésére is kiválóan alkalmas, persze az emberi test mellett. Ne hagyja az otthoni gyógyszeres dobozt lázmérő nélkül!