A csepegtető cső egyszerűen használható

By | 2018. március 24. szombat

Csepegtető csőrendszer

Az öntözőrendszerek elengedhetetlen kelléke. A csepegtető cső rugalmas és ezáltal egyszerűen alakíthatunk ki hatékony öntözőrendszereket a segítségével. Rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg, hogyha úgy döntünk automatizáljuk a kert öntözését. Ezt meg lehet oldani azokkal a termékekkel, amelyek egytől-egyig megtalálhatóak a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatában.

Olcsó és egyszerűen összeilleszthető a csepegtető cső. A rendszer kialakítása során külön figyelmet kell fordítatnunk az illesztésekre illetve a csövek átmérőjére, hogyha szeretnénk a megfelelő nyomás alatt tartani az egész rendszert.

Ezzel a módszerrel nemcsak időt, de vizet is spórolhatunk, ebből következik, hogy gazdaságos megoldásnak számít. A hagyományos öntözéssel sok vizet pazarolunk el, aminek egy része nem is jut oda, ahol szükség lenne rá és elpárolog.

Azonban a csepegtető cső egyenesen a növények gyökereihez juttatja a folyadékot, így mindenegyes csepp hasznosulni fog. A csepegtető csővel és a szorítógyűrűs idomokkal, akár 70%-os megtakarítás is elérhető.