Csendesen működő Sencor kávédaráló

By | 2021. augusztus 27. péntek
Sencor kávédaráló

Sencor kávédaráló

A frissen őrölt kávészemekből készített fekete igazi minőséggel ajándékoz meg bennünket, de mivel a különböző kávéfőzők más-más őrleményeket kívánnak, ehhez fontos kiválasztanunk a megfelelő kávéőrlőt. Azért jelent kitűnő választást a Sencor kávédaráló, mert a finomtól a durváig, 15 darálási fokozatban dolgozik.

Így mindig a kávégépnek leginkább megfelelő módon őröli össze a szemeket. Hol található ilyen remek szerkezet? A kavegepwebshop.hu webes szaküzlet polcain felfedezhető az SCG6050 Sencor kávédaráló, amiben az acél darálókövek gyors és pontos őrlést biztosítanak, ráadásul az adag is állítható 2-től 10 csészéig.

A felső része kivehető, tehát igazán egyszerűen tisztítható, a darált kávéhoz is kivehető, átlátszó edénnyel van ellátva. Csendesen üzemel, innovatív konstrukció ez a Sencor kávédaráló, egyedi szerkezettel, bolygóműves hajtóművel felszerelve. Sík tárcsái minden kávészemet pillanatok alatt egyformán finomra darálnak. Ami a legjobb, hogy a Sencor kávédaráló egyáltalán nem kerül sokba.