Budapesten a kiadó ingatlanok 1%-a számít számlás albérletnek

By | 2019. március 29. péntek
Sok előnye van a számlás albérletnek

Sok előnye van a számlás albérletnek

Ma is vannak olyan emberek, akiknek az adott szavában meg lehet bízni, mert ha kimondtak vagy megígértek valamit, akkor igyekeznek mindent megtenni, hogy az úgy is legyen. Azonban nem lehet bárkinek a szavára felülni, mert könnyen pórul járhat az ember. Annak ellenére, hogy több előnnyel is járnak, Budapesten a kiadó ingatlanoknak csupán a töredéke számít számlás albérletnek.

Amennyiben Ön nem rendelkezik saját lakással Budapesten, bizonyára tapasztalta már, hogy amikor kifizette az albérlet költségeit a tulajnak, semmiféle bizonyítvány nem kapott, amivel szükség esetén ezt igazolhatta volna. Nyilván ebben az esetben nincs is bejelentve, hogy az ingatlan után jövedelme származik a tulajdonosnak, ezért megtörténhet, hogy adó befizetése is elmarad. Ez a helyzet nyilván kedvez a tulajdonosnak, hiszen plusz jövedelemhez juthat. Azonban felmerül egy igencsak fontos kérdés. Ön mivel tud védekezni vagy mivel tudja igazolni, hogy fizetett azért az albérletért, ha a tulajdonos egyszer csak úgy dönt, hogy másnak adja ki? Még akkor is, ha előre pár hónapra már kifizette a bérleti díjat, így elméletileg lakhatási joga lenne? Sajnos a csúnya igazság egyetlen rövid és fájdalmas szócskában összefoglalható. Semmivel! Hiába fordul a hatóságokhoz, hogy Önt becsapták és nemcsak lakás, hanem pénz nélkül maradt, így nem futja újabb albérletet fizetnie, mert semmiféle dokumentummal nem tudja igazolni, hogy fizetett a lakhatásért.

Tulajdonképpen az Ön szava fog állni a tulajéval szembe, de mivel az övé a lakás, ezért joga van onnan kitenni bárkit. Tehát, ha lakást keres, mindenképpen olyat válasszon, ahol előre le vannak szögezve a szabályok és a befizetett összegért bizonylatot is adnak! Ez is annak a bizonyítéka, hogy az egész teljesen hivatalos, ezért nem kell aggódnia amiatt, hogy kirakhatja, esetleg a rendőrségen vagy a bíróságon köt majd ki. Amennyiben szeretne egy megbízható, korrekt és modern igényeknek megfelelően berendezett lakást bérelni, kattintson a www.pppzrt.com weboldalra, ahol minden szükséges információt megtalál!