Biztonsági üveg a modern lakásokba

By | 2015. szeptember 26. szombat
Biztonsági üveg

Biztonsági üveg

Mindenki igyekszik kialakítani a lehető legmodernebb és legkényelmesebb otthont a családja számára, de minden lakásban elsődleges szempont a biztonság. A lakásokban az üveggel leginkább az ablakok esetében találkozhatunk, de a modern lakberendezési trendeket tekintve, már egyre több helyiségben megjelenik ez az anyag.

Az extra megerősítéssel és felületkezeléssel ellátott biztonsági üveg tökéletesen megfelel üvegfalak, üvegajtók megvalósítására, de nagyon sokan használják a fürdőszobában is.

Zuhanyajtókat kizárólag csak biztonsági üveg felhasználásával készítenek. Ezt az alapanyagot azért szokták fürdőszobákban használni, hogy a vízkőnek ne legyen esélye arra, hogy megjelenjen.Ezen kívül a biztonsági üveg felhasználásával lépcsőfeljárókat, illetve korlátot is lehet készíteni.

A savmart változat lehetővé teszi, hogy akár egyedi mintákat, akár ábrákat helyezzünk el azon, ilyen módon a design ízlés szerint alakítható. Akár üvegfalat szeretne kialakítani, akár a fürdőszobát építi át, nálunk pedig biztosan megtalálja azt a biztonsági üveget, amire szüksége van.