Betonjavító habarcs padlóra és falra

By | 2019. november 21. csütörtök
betonjavító habarcs

Betonjavító habarcs

A betonfelületekről előszeretettel gondoljuk azt, hogy sérthetetlenek. A valóságban viszont a betonból készült elemek is sérülhetnek, ezért szükség van egy olyan minőségi termékre, amivel kijavíthatjuk a kisebb-nagyobb károkat. A betonjavító habarcs tipikusan ebbe a kategóriába tartozik, hiszen a magas színvonalú produktum remekül használható a felületi, nem túl esztétikus egyenetlenségek kitöltésére és a kitörések lezárására is.

A betonjavító habarcs sokoldalú, hiszen nemcsak a vízszintes padlón vagy lépcsőn, de a függőleges felületeken is alkalmazhatjuk, bár a szakemberek szerint a végleges padlóburkolat szerepének a betöltésére nem alkalmas a massza.

A beltéri és kültéri munkára egyaránt használható a betonjavító habarcs, mert remekül tapad, gyorsan megszilárdul és könnyű, illetve gyors munkát eredményez. Abban az esetben, ha érdekli a termék technikai adatai, kattintson a fent elérhető linkre! A megjelenő weboldal, a Festékaréna webáruház nemcsak a tudását bővíti, de egyben remek lehetőséget ad a vásárlásra is.