Ballagási ajándék a humor jegyében

By | 2018. március 12. hétfő

Ballagási ajándék

Minden évben a nyár közeledésével ezer és ezer nagyszülő, keresztszülő töri azon a fejét, hogy mivel is lephetné meg a fiatal rokonát a ballagása alkalmából. A kérdés megválaszolása sokaknak egyértelmű, hiszen ezen a jeles napon a legtöbb ember pénzt ad az ifjú ballagónak.

A ballagási ajándék rendkívül színes skálán mozog, hiszen a már említett anyagi javak mellett, a hasznos és praktikus ajándékok is előkelő helyen állnak, ám szerencsére a viccesebb, frappánsabb ajándékötletek sem szorulnak ki teljesen. A fiatalok díjazzák a jó humorérzéket és szívesen kapnak jópofa ajándékokat, hiszen senki sem szeretne olyan emléktárgyat látni a polcon, ami minden második otthonban megtalálható.

Azoknak, akik ballagási ajándékként mégis pénzt szeretnének adni az ünnepeltnek, jó hírként szolgálhat, hogy ezt is megtehetik humoros és kreatív módon a Money Maze, vagyis a Pénzlabirintus segítségével, ahol egyenes kihívás megszerezni az ajándékba kapott összeget. A mondás, miszerint a pénzért igenis meg kell dolgozni, itt nyeri el igazi értelmét, hiszen csak akkor tehetjük rá a kezünket a pénzre, ha végigvezettük a golyót az említett útvesztőn.

A ballagási ajándék ezáltal a plusz kreativitástól válik feledhetetlenné. Azok a tinédzserek, akik rajonganak az állatokért, garantáltan örülnének a bájos és aranyos háziállatokat ábrázoló 3D párnáknak, amelyeket ráadásul most különféle fajták szerint is be lehet szerezni. Ha úgy dönt, a ballagási ajándék kiválasztásakor a humort is segítségül hívja, a siker minden esetben garantált.