Babzsákfotel kutyafekhelyek különleges anyagból

By | 2014. augusztus 14. csütörtök
Babzsákfotel kutyafekhelyek

Babzsákfotel kutyafekhelyek

Szeretnél végre „emberhez méltó” kuckót a kutyusodnak? Elég már, hogy állandón takarókon, régi szőnyegeken kucorog, és látod rajta, hogy nem érzi jól magát? Nincs is annál jobb, mint amikor egy babzsákfotel kényeztet. Ajándékozz egyet házi kedvencednek, és nem fogja többé a Te foteledet használni.

A Huppanjbele babzsák és babzsákfotel webáruházban kutyafekhelyek is rendelhetőek. 18 fajta színből válogathatsz a különleges anyagból készült cica és kutya babzsákpárnák között, és persze a méretek sem egyformák, ahogy a kutyusok sem.

A kutyafekhelyek külső huzata erősebb anyagból készül, ami jobban ellenáll a karmok és körmök támadásainak, és a szőr sem tapad rá. Mivel vízálló, így kinti és benti kutyusoknak is ajánlott. Mosható, könnyen takarítható. A babzsák kutyafekhelyek nagy előnye, hogy a megkíméli a kutyákat a későbbi ízületi fájdalmaktól. Ha sikerül a Huppanjbele „Fogd és Vidd” babzsákjai közül választanod, akkor 10% kedvezményt is kapsz. Ha nincs készleten megfelelő, akkor sem kell sokat várnod.