Baba tricikli verhetetlen áron

By | 2021. október 29. péntek
baba tricikli

Baba tricikli

A 3 éves kor feletti gyermekekkel való sétálás nem mindig volt egyszerű. A babakocsi már kicsi volt nekik, a gyaloglástól pedig igen gyorsan elfáradtak és rövid táv után már a szülő ölébe kérezkedtek. A baba tricikli zseniális találmány, hiszen már tekerhető, tehát a gyerkőc tanulhat biciklizni, a tolókar segítségével pedig tolhatja a szülő.

Nagyon jó jön azokban az időkben, amikor még kellene a babakocsi, vagyis egy olyan eszköz, amivel könnyedén szállítható gyalogosan is a lurkó. A baba tricikli a gyermekeknek nagyon jó szórakozást biztosít, hiszen stabil és kényelmes, egy élmény tekergetni. Az ülése és kormánya a legtöbb termék esetén állítható, így mindig a gyermek aktuális magasságához igazítható, 3 éves kortól egészen 7 éves korig.

A Chipolino márka termékei rendkívül népszerűek a szülők és a gyermekek körében egyaránt, hiszen könnyűek, biztonságosak és az árúk is nagyon jó. A baba tricikli mondhatni nélkülözhetetlen eszköz, mivel a gyermek motorikus és koordinációs képességét is hatékonyan fejleszti.