Az UV álló kültéri szövet számos előnye

By | 2020. október 19. hétfő
UV álló kültéri szövet

UV álló kültéri szövet

Az UV sugarak nemcsak a bőrt, hanem a különféle anyagokat is károsíthatják, gyengíthetik. A rugalmas műanyag például egy idő után merevvé, törékennyé és fakóvá válik. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen terasz bútorokat választunk. Az UV álló kültéri szövet ebből a szempontból kiemelkedő megoldásnak számít.

Sem a színét, sem a szerkezetét nem roncsolja az erős napsugárzás. Az UV álló kültéri szövettel felújíthatjuk a napernyőket, az árnyékolókat, de abban az esetben is hasznosnak számít, hogyha egy egész ülőgarnitúra kárpitozását készülünk lecserélni.

Az UV álló kültéri szövetből sötétítő és függöny is készíthető. Amint ezt a fenti példák is jól mutatják, nagyon sokféle módon fel lehet használni ezt a remek anyagot.

Természetesen a színek és árnyalatok széles skáláját kínálja a duelle.hu webáruház. Mindenki nehezen válik meg egy olyan bútordarabtól, ami egyébként jó állapotban van, csupán a szövetborítása elavult. Erre többé nincs szükség, hiszen az UV álló kültéri szövetnek köszönhetően újjávarázsolható.