Az OKJ műköröm tanfolyam bárkinek szól

By | 2019. február 7. csütörtök

Műkörmös tanfolyam korrekt áron

Valószínűleg sokan gondolják azt, hogy egy-egy profi manikűr elkészítése extra képességeket igényel és csak a fejlett kézügyességgel megáldottak képesek rá. Az OKJ műköröm tanfolyam bizony rácáfol erre az elképzelésre, mivel szép körmöket szinte bárki tud készíteni, ha megismeri a kivitelezésnek a trükkjeit.

Ezek tulajdonképpen nem is trükkök, csupán hasznos praktikák ahhoz, hogy a műkörmök olyan formájúak legyenek, amilyeneket szeretnénk, a felület pedig oly csillogó, amilyenre vágyunk.

Vagy amilyenre a vendég vágyik, hiszen a NiiZA Nail Academy OKJ műköröm tanfolyam elvégzése után el lehet helyezkedni, mint körömépítő. Ennek a képzésnek rengeteg előnye van, mint a kedvező időbeosztás, az okleveles oktatók vagy az, hogy már az ország 4 városában is jelen van.

Az OKJ műköröm tanfolyam elméleti és gyakorlati részből tevődik össze, aminek során a résztvevők anyagismeretet, kézápolást, különböző típusú műkörömépítést, körömágy hosszabbítást sajátíthatnak el. Ha Ön is lát fantáziát a tanfolyamban, jelentkezzen a gellakk.com weboldalon keresztül!