Az infraszauna mindenkinek ajánlott

By | 2015. október 31. szombat
Infraszauna mindenkinek

Infraszauna mindenkinek

A szauna méregtelenítő, stresszoldó, bőrszépítő, kalória égető, immunerősítő hatásairól már szinte mindenki hallott, de ennek ellenére kevesen aknázzák ki ezt a lehetőséget, mert tartanak a hőségtől vagy nem bírják azt. Az infraszauna remek alternatíva arra, hogy ezen kiváló előnyöknek, alacsonyabb hőmérsékleten is hódolhassuk.

Míg a hagyományos, úgynevezett finn szauna a levegő hőmérsékletének jelentős megemelésével fejti ki hatását, addig az infraszauna infrasugarak segítségével éri el ugyanazt vagy talán még többet. Az infrasugarak behatolnak a bőr alá és csak ott alakulnak át hővé, így lényegében csak a testhőmérsékletet emeli meg, a kabin hőfoka pedig marad az elviselhető szinten.

Ennek a remek tulajdonságának köszönhetően, az infraszauna szív és érrendszeri panaszokkal küszködők által is igénybe vehető, sőt, még gyermekek is használhatják. Szerezzen be Ön is egy ilyen remek eszközt a www.szauna.hu webáruház segítségével és élvezze saját otthonában a szaunázás egészségmegőrző és szépségápoló előnyeit!