Az infraszauna alkalmazásának íratlan szabályai

By | 2019. március 24. vasárnap
Kedvező szauna árak

Kedvező szauna árak

7 milliárd ember csak úgy tud normálisan egymás mellett élni, ha betartanak bizonyos viselkedési szabályokat. Nincs ez másképp az infraszauna kellemes melegében sem, ahol szintén illik néhány dolgot figyelembe venni.

A szaunát a lehető legkevesebb ruha viselésével célszerű használni, viszont ez sokakban kellemetlen érzéseket kelt. Ennek ellenére próbáljunk meg ilyenkor is a lehető legtermészetesebb módon viselkedni, legfőképp másokat nem megbámulni és tőlük kellő távolságban helyet foglalni.

A hőmérséklet állandó szinten tartása végett, nem célszerű és nagyon zavaró is az állandó ki-bejárás, ezért ezt lehetőség szerint kerülni kell. Az infraszaunába sokan pihenni, relaxálni járnak, tehát a nyugalmukat lehetőleg ne zavarjuk meg hangoskodással. Viszont, ha azt látjuk, hogy valaki rosszul van, feltétlenül hívjunk segítséget!

A infraszauna használatakor nem szabad ételt és italt fogyasztani, egyrészt a tisztaság miatt, másrészt azért, mert az anyagcsere folyamatok beindulása gátolja a méregtelenítést.