Az esküvői ceremóniamester megjelenésének bemutatása

By | 2019. szeptember 7. szombat
esküvői ceremóniamester

Esküvői ceremóniamester

Az esküvőkről és lakodalmakról elsősorban a szerelem jut eszükbe, másodszor pedig biztos, hogy a pompa, mind a díszlet, mind pedig a megjelenés kapcsán. Mindenki igyekszik a legelegánsabb formáját hozni úgy, ahogy az esküvői ceremóniamester is erre törekszik. A vőfélyek még követik a hagyományokat, és bő inget, köldök alatt begombolt szövetnadrágot hordanak, és persze virággal tűzdelt kalapot.

Nos, ez az esküvői ceremóniamesterek esetében már teljesen más, ők a modernebb megjelenésnek a hívei. Így az a természetes, hogy ingben, mellényben, öltönyben, valamint nyakkendőben érkeznek az ünnepségre.

Valószínűsíthető, hogy ez azért van, mert az esküvői ceremóniamester a lakodalom házigazdája, akinek az ifjú pár helyébe kell lépnie, és a mai kor elvárásainak megfelelően szeretné képviselni őket. Továbbá ő az, aki köszönti a vendégeket, levezényeli a hagyományos játékokat, valamint szórakoztatja a beszédeivel a násznépet. A kifinomult megjelenését az is emeli, hogy ízléses vicceket süt el, és szépen beszél. Talán azt is mondhatjuk, hogy a stílusa teljesen ellentétes a vőfélyével.