Az autó éke a LED féklámpa

By | 2019. március 3. vasárnap
LED feklampa

LED féklámpa

Az autó hátsó fénye egy olyan figyelmeztető jel, ami azt indikálja, hogy az autó fékez vagy leállni készül. A kiegészítő hátsó lámpákat pedig rendszerint az autó hátsó ablakába vagy spoilerébe szerelik. Közúti forgalomban a LED féklámpa használata lehetővé teszi a járművezetőknek, hogy a hátulról érkezők sokkal korábban észrevegyék, hogy elkezdett fékezni, ezáltal megakadályozva a baleseteket.

A LED féklámpa lehetővé teszi, hogy a minket követő gépjármű egy messziről jól látható irányított és erős fénysugarat kapjon, ami előre figyelmezteti a vezetőt az autó leállításáról. A LED féklámpa a mai napig az egyik legnépszerűbb és leginkább megfizethető tuning elem. A régebbi autók viszont még hagyományos izzólámpákkal rendelkeznek, amelyek különböző hatásokat is eredményeznek, mint például a vonalak meghosszabbítása és lerövidítése.

Az izzólámpák használatának azonban vannak jelentős hátrányai is. Az egyik leggyakoribb, hogy gyorsan kiégnek. Továbbá, a sárgás fény is sok kívánnivalót hagy maga után. Napjainkban a LED féklámpák megfizethető árának és meglehetősen egyszerű teljesítményének köszönhetően, egyre inkább népszerűvé válnak az autósok körében.

A LED féklámpa eredeti és stílusos megjelenése az autó díszeként szolgál majd. Honlapunkon az autólámpák különféle modelljeit rendelheti és vásárolhatja meg sokféle színben, kapacitásban, irányított fénykibocsátással és állítható fénysugárral. Értékelje önmagát és járműjét! Csak a legmagasabb színvonalú világítástechnikai termékeket használja!