Az áramlás kapcsoló automatizálja az elindítást és leállást

By | 2022. július 16. szombat
Sok helyen alapvető fontossággal bírnak az elektromos szivattyúk. Ezzel együtt az áramlás kapcsoló is lényeges szereppel rendelkezik, hiszen ez automatizálja a beindítást és a leállást. A szivattyuwebaruhaz.hu forgalmazta áramlás kapcsoló és áramlásszabályzó eszközök már csak azért is jó választásnak bizonyulnak, mert rendelkeznek szárazon futás elleni védelemmel.
Mi ennek a lényege? Nos, ez képes meggátolni, hogy a szivattyú víz nélkül funkcionáljon. Ennek is köszönhető, hogy a tartozék hozzájárul a szivattyú maximális élettartamának a megőrzéséhez. Itt az áramlás kapcsoló termékek nagyon könnyen, egyszerűen és biztonságosan felszerelhetők a kiszemelt helyre, ugyanis az elektromos csatlakozások a lehető legpraktikusabban vannak elhelyezve.

Amire persze figyelni kell, hogy az áramlásszabályzót el legyen különítve a nyomáskapcsolótól, ugyanis az áramlás kapcsoló segítségével csak az indítási nyomás beállítása lehetséges, a kikapcsolási nyomásé nem. Az utóbbi mindig annyi lesz, mint amennyi a szivattyú végső nyomása.