Acana kutyatáp a természetesség jegyében

By | 2018. március 9. péntek

Acana kutyatáp

Sok kutyatartó szeretné, hogy hozzá hasonlóan, a kedvence is csak valódi, természetes alapanyagokból készült ételeket fogyasszon. Nekik mindenképpen az Acana kutyatáp fajtákat ajánljuk, mert ezek a tápok és konzervek friss kanadai élelmiszerekből vannak előállítva, az állatok biológiai szükségletének megfelelően.

Ahogy az embernek, úgy az ebnek sem mindegy, hogy milyen táplálékot visz be a szervezetébe. A friss, természetes hozzávalókból készült eledelek mindent tartalmaznak, ami az állat egészségének megőrzéséhez szükséges. Az Acana kutyatáp gyártója, a Champion Petfoods, koncepciója szerint úgy kell táplálni a kedvenceinket, hogy megfeleljen az anatómiai felépítésüknek és a természetes étrendnek.

Ezért nem használnak többszörös feldolgozáson átesett alapanyagokat, a húsféleségek pedig, akár emberi fogyasztásra is alkalmasak. Az Acana kutyatáp család igen változatos, hiszen mindenféle kutyának való típus megtalálható benne. Mindegy, hogy a kutya nagytestű vagy esetleg kissé túlsúlyos, kölyök vagy éppen már idősebb.