A tökmagolaj hatása a prosztatára rendkívül jó

By | 2022. február 28. hétfő

Ez egészség megőrzése nagyon fontos dolog! A tökmagolaj hatása a prosztatára előnyös lehet. A fogyasztása meggátolja a tüntetek romlását és segíti a kezelés folyamatát. A fitoszterol vegyületei csökkentik a szerv megnagyobbodását. Érdemes naponta 1-2 evőkanálnyi készítmény bevinni a szervezetbe, 3-4 héten keresztül. A készítményben található cink és szelén antioxidáns hatású vegyületek. A gyulladáscsökkentő hatása rendkívül népszerű, az alkalmazását a szakemberek is javasolják.

A tökmagolaj hatása a prosztatára a beszámolók alapján fantasztikus. Fogyasztásával csökken a vizeletürítés utáni fájdalom és kevesebb alkalommal ébred fel a felhasználó a vizelési inger miatt. A felnőttek esetén a napi adagot célszerű reggel, éhgyomorra elfogyasztani, közvetlenül ébredés után. A bevitelét követően körülbelül 20-25 percet várni kell a reggelivel és a kávézással. A tökmagolaj hatása a prosztatára ugyanis csak így lesz tökéletes. A készítmény többféle kivitelben kapható a gyógyszertárakban, szóval egyszerűen beszerezhető.

A polifenol élettani hatása

A vegyület kiváló hatást gyakorol a szervezetre. A polifenol a növényekben található hatóanyag. Pozitívumai közé tartozik az oxidációt meggátoló tulajdonság. Képes a szervezetben felgyülemlő szabadgyökök elpusztítására. Sokat segíthet a szív- és érrendszeri betegségek elfojtásában. Ezen felül eredményes lehet a légzőszervi és a fertőző gyulladásokkal szemben. Javasolt az étrendbe minél több gyümölcsöt és zöldséget beiktatni, mivel ezek szinte mindegyike tartalmazza ezt a összetevőt.

A polifenol fontos szerepet játszik a bőr öregedésének lelassításában. Javíthatja a trombocita aggregációt, ami többek között felelős a hírtelen szívrohamért. A vegyület a gyomorból és a vékonybélből szívódik fel a véráramba, ahol megemeli a plazma antioxidáns kapacitását. A hatékonysága óriási a daganatos betegségekkel szemben is. Remek élettani hatással bír, ezért a fogyasztása mindenkinek ajánlott. Étrend-kiegészítő formájában csodákra képes. Ha szeretné a szervezetét feltölteni vitaminokkal, akkor vásároljon a polifenol készítményekből!