A Théta Healing a problémák gyökerét gyomlálják ki

By | 2016. április 12. kedd
Théta Healing

Théta Healing

Problémáink gyökere önmagunkban keresendő, ezért egy kis befelé fordulással, az okok felkutatásával, azok pozitívvá alakításával rengeteget tehetünk, úgy testi, mint a lelki egészségünkért.

Ebben van segítségünkre a Théta Healing természetgyógyászati módszer, aminek révén a Théta hullámokra kapcsolódva, könnyebben feltárhatjuk azokat a rejtett negatívumokat, amelyek az egészségügyi gondokért, magánéleti és munkahelyi problémákért felelősek.

A Théta Healing kezelésként is igényelhető, ahol egy arra alkalmas személy maximális figyelmet szánva ránk, a megfelelő kérdésekkel irányít a megoldás felé és ha megvan a gond okozója, akkor segít azt feloldani, elengedni és pozitívvá alakítani.

Azonban egy háromnapos tanfolyam során el is sajátíthatjuk a Théta Healing módszert, amivel önmagunk és erre nyitott szeretteink életét pozitív irányban változtathatjuk meg. Ha érdekli ez a lehetőség, akár konzultáció, kezelés vagy tanfolyam formában, akkor keresse fel a thetahullam.hu weboldalt, ahol minden fontos információt és egy kiváló szolgáltatást is megtalál!