A szúnyogriasztó karkötő hasznos és esztétikus

By | 2021. január 12. kedd

A döngicsélő szúnyogoknál és a kellemetlen, viszkető csípésüknél kevés bosszantóbb jelenség zavarhatja meg a nyári kirándulásokat. A vegyszermentes szúnyogriasztó karkötő viszont remek lehetőséget szolgáltat a vérszívók környezetbarát kiiktatására. Az élénk színű karkötőt egyaránt viselhetik a felnőttek és a gyerekek, igény szerint a csuklón vagy a bokán.

A szúnyogriasztó karkötő kényelmes és praktikus kiegészítője a szabadtéri tevékenységeknek. Hogyan működik a produktum? A szilikonból készült karkötő rendelkezik egy speciális rekesszel, amiben különböző gyógynövények illóolaja található.

A levendula, az eukaliptusz és a citronella együttes ereje messzire űzi a közvetlen közelünkben lévő szúnyogokat. A szóban forgó termék roppant strapabíró, a víz sem tesz benne kárt. A hatékonysága körülbelül 2-3 hétig tart. A szúnyogriasztó karkötő használata 3 éves kor fölött ajánlott. Bár a roppant praktikus terméket kétségtelenül a funkciója miatt szeretjük, annak esztétikai értékeire sem lehet panaszunk.