A shop, ahol reálisak a lignit szén árak

By | 2019. augusztus 14. szerda
Mátra brikett

Mátra brikett

Ha az ideális tüzelőanyagot keresi az ember, akkor a briketteket igenis érdemes alaposabban megvizsgálni. A természetes alapanyagból, vagyis a fűrészporból nyert Mátra brikett igazi kedvenc, amelyik nagymennyiségben is megrendelhető a matrabrikett.hu internetes oldalon.

Ezt magas nyomáson, préseléssel készítik a szakemberek. Mivel semmilyen kötőanyagot nem tartalmaz, cementet és szénát sem, ezért a kémiai összetétele a természetes fáéval teljes mértékben azonos. A Mátra brikett azért annyira hatékony, mert ennek hihetetlenül alacsony a nedvességtartalma.

Legjobb esetben 2-3 százalék. Épp ezért sokkal jobb hatásfokkal ég, mint a tűzifa. A Mátra brikett egy valóban tiszta tüzelőanyag köszönhetően annak, hogy nem kormosodik. Éppen ezért kandallóban, cserépkályhában és akármilyen kazánban nyugodtan használható.

A Mátra brikett gyártásakor nagyon odafigyelnek az egységes forma kialakítására, ezért ez nagymennyiségben is gondok nélkül raktározható. Ezáltal a tárolás kényelmesebb és tisztább, illetve a könnyebb adagolás is biztosított. A kiszállítás után pedig nincs szükség feldolgozásra.

Nagy előnye még, hogy egyenletes, hosszan tartó, szinte tökéletes égést biztosít, illetve a fűtőértéke jó esetben 20 MJ/kg. Ez van, hogy háromszorosa bármilyen frissen vágott fának. Nem mellesleg még elég olcsó is. Talán épp ezért ennyire kedvelt tüzelőanyag, hiszen a lignit szén árak megannyi hazai webshopban, akárcsak a fent említettben, kedvezőek.

Kinek is fog beválni ez? Azok a személyek semmiképp sem bánják meg a döntésüket, akiknek nincsen idejük vagy lehetőségük a kazán gyakori feltöltésére és nem akarják, hogy kihűlt, hideg lakásba kelljen belépniük.

Amellett, hogy a lignit szén árak reálisak, a fűtőanyag teljes mértékben beválnak a korszerű, automatikusan működő kazánoknál. Remekül használható például fóliasátrak, üvegházak fűtésére. Sőt, remekül helytáll családi házak vegyestüzelésű kazánjaiban is.

A lignit szén árak alacsonyak a matrabrikett.hu webboltban, ahol ezért nyugodtan lehet nagyobb mennyiségben is megvenni ezt. Itt a big bag zsákos kiszerelésű lignit kiszállítását is megoldhatják a kollégák. Ez amúgy jóval olcsóbb, mint a cseh- vagy az orosz rostált daraszén.