A sarokcsiszoló korong megfelel a nemzetközi előírásoknak

By | 2019. augusztus 25. vasárnap
sarokcsiszoló korong

Sarokcsiszoló korong

Teljesen egyértelmű, hogy miért választják az ezermesterek és szakemberek a mai napig is előszeretettel a Bosch szerszámokat és tartozékokat. Például a sarokcsiszoló korong, a nagyoló és a csiszolótárcsa is sokkal tovább tart, mint más brandek ilyen kiegészítői, ezért nem kell alig pár hónap után újat venni. A csiszolótárcsák kisebb erő igénybevételű munkáknál pótolhatatlannak bizonyul. Aki már próbált hagyományos fémfűrésszel vagy bármilyen egyéb vágásra alkalmas eszközzel egy vascsövet elvágni, az pontosan tudja, hogy ez mennyire nehéz, fárasztó és időigényes feladat.

Ekkor sokkal jobban jár az ember, ha csak előveszi a sarokcsiszoló korong kelléket, illetve a szerszámot, és pillanatok alatt el is végzi a feladatot. A sarokcsiszoló korong gyártásakor a biztonságot helyezték előtérbe a Bosch szakértői. Ezért a tárcsák teljesítik a nemzetközi biztonsági előírásokat, akárcsak az EN 12413, FEPA és oSa szabványokat. A sarokcsiszoló korong kerámiába ágyazott csiszolószemcséi garantálják az egész tárcsa páratlan kopásállóságát.

A tárcsa abban tér el a régebbi kellékektől, hogy ez már nem tartalmaz vas- és kéntartalmú, sem klórozott töltőanyagot. Ennek a felépítésének köszönhetően pedig, elhasználódás esetén sem törnek le belőle kisebb darabok, amelyek aztán nagy sebességgel bárhova becsapódhatnának. Ha már ezekről a vágóeszközökről van szó, akkor érdemes a körfűrészlap bemutatására is pár mondatot áldozni. A Bosch ekkor is egy remek választás, hiszen ez olyan körfűrészlap produktumokat garantál, amelyikben hiba nincs.

Egy laminált padló vágásakor, igazításakor, kiváló választás a Best for Laminate modell, amelyik hosszú élettartammal rendelkezik. Ez a körfűrészlap abban tér el más produktumoktól, hogy ennek a fogai microteq anyagból készültek. A fogak a különösen hosszú élettartam érdekében minimalizálják a vágóél kopását. A körfűrészlap egyik érdekessége a Vibration-Control tulajdonságban rejlik. A lézervágással kialakított dilatációs bemetszések hozzájárulnak a laza, nem megerőltető működtetéshez. Ezáltal a gép kevesebb zajt bocsát ki és nem is rezeg annyira. A lap alapanyaga első osztályú acél, a HRC 46, ami garantálja a nagyfokú tartósságot.