A Salgópolc egyszerű használata

By | 2019. november 8. péntek
Modern polcrendszerek

Modern polcrendszerek

Ma már nemcsak a háztartásokban, garázsokban vagy irodákban, de nagyobb üzletekben, bevásárlóközpontokban és raktárakban is nagy hangsúlyt fektetnek a termékek átlátható elrendezésére.

A Salgópolc nagyszerűen kielégíti ezt az igényt. Ez a tárolásra alkalmas rendszer segítségével, különböző méretű és súlyú árukat könnyedén tárolhatunk. Változó méreteinek köszönhetően, bárhol alkalmazható és ha meggondoltuk magunkat helyét illetően, igény szerint könnyedén átszerelhető.

A Salgópolc tökéletes választás raktári épületekben, ahol elsődleges szempont az áruk biztonságos és áttekinthető elhelyezése. A tároló rendszerek gyártásakor, hosszanti és keresztirányban kialakított saroklemezek, biztosítják a kiváló állékonyságot.

Nehezebb termékek tárolására is alkalmas, hiszen a Salgópolc szerkezetének köszönhetően, nagy teherbírással rendelkezik. Kezelőfelületét tekintve készülhet festett és horganyozott változatban is. Sokoldalúságának és szerkezeti felépítésének köszönhetően, alkalmas bármilyen termék stabil tárolására.