A roll up állvány hasznos szerkezet

By | 2015. december 26. szombat
Több módon beállítható a roll up állvány

Több módon beállítható a roll up állvány

Akik szeretik a tudományt és igyekeznek témában lenni a mindennapok problémáival, gyakran látogathatnak el bizonyos előadásokra vagy konferenciákra. Ilyen helyeken hamar találkozhatunk olyan elemekkel, mint a roll up állvány. Ezek nagyon hasznosak, főként amikor valamit szeretnénk bemutatni. Akár reklámfelületnek is kitűnőek, de egy folyamatábra is könnyen felvihető rájuk. Voltaképpen bármit bemutathatunk velük, amit csak akarunk. Képek vagy írott szöveg könnyedén megoldható, a lényeg, hogy megfelelően legyen minden megtervezve.

Gyakran csak arra használják ezeket a szerkezeteket, hogy egy sarokban fel legyen tüntetve, hogy milyen cég vagy intézmény támogatja az adott konferenciát. A roll up állvány azonban sokkal többre is képes megfelelő kreativitással és jó kialakítással. A rá erősített ponyva akár két oldalra is felfüggeszthető, így akár egyből kétszer akkora felület áll a rendelkezésünkre. Amennyiben több elemet helyezünk egymás mellé, máris nagyobb hely áll a rendelkezésünkre, így egész kiállítást is szervezhetünk a segítségükkel.

A roll up szerkezet felépítése nagyon egyszerű. Az egész alumíniumból készül, így nagyon könnyen szállítható. Két darab fix hátsó rúddal rendelkezik, melyek két méter magasak. Van egy tok, amelyben maga a ponyva található feltekert állapotban, és ezen a tokon található még két darab kilencven fokban kihajtható láb, amik megtámasztják az egész állványt. A ponyva adja a felületet, amelyen a reklám vagy bármilyen kép elhelyezhető, de a váz a lelke mindennek. A vászonra digitális technikával viszik fel a különböző képeket, szöveget.

Egy igazán gazdaságos és megtérülő befektetés ez a könnyen hordozható elem, amelyet akár az internetről is megrendelhetünk. A roll up szerkezet annyira népszerű, hogy nem igazán van olyan előadás vagy éppen konferencia, ahol ne lenne megtalálható. Szinte minden cégnél van néhány példány belőle az előre elkészített támogatók listájával, hogy bármilyen rendezvény alkalmával azonnal felhasználható legyen. Érdemes befektetni és kéznél tartani egy vagy akár több roll up szerkezetet, mert sosem tudhatjuk, mikor lesz rá szükségünk.