A póló nyomtatás nagyon népszerű

By | 2021. május 15. szombat
póló nyomtatás

Póló nyomtatás

Ki ne szeretne egyszerű és vagány hirdetőanyagot a cégének? Ha úgy gondolja, hogy itt az ideje kicsit felrázni a marketinget, akkor a póló nyomtatás a tökéletes választás! Ez a szolgáltatás mindenkinek elérhető, így a nagyobb és kisebb cégek szintén igénybe vehetik. Önnél csak egyneműek dolgoznak vagy ilyen tekintetben vegyes a csapat?

Nem probléma, mert a Brigád Póló nőknek és férfiaknak egyaránt kínál igazán kényelmes darabokat. A póló nyomtatás alapját a Gildan Softstyle típusú pólók képezik, amiből mindenféle szín létezik, továbbá a nyaknál lévő kialakítás szintén variálható. Mivel egy munkára használt ruhadarab elég sok mosást kell kibírjon, ezért attól nem kell félni, hogy maga a póló nyomtatás végterméke könnyen lekopik. Aki nagyobb mennyiségben szeretne rendelni, az egyes színek esetében kedvezményt kaphat.

De ez az ajánlat csupán a szitás technológiával készült termékekere vonatkozik. A rendelést követően, a póló nyomtatás szakemberei azon lesznek, hogy a lehető leghamarabb elkészítsék a megrendelését és a futár kiszállíthassa.