A ping pong asztal hasznos időtöltést biztosít

By | 2019. május 16. csütörtök
ping pong asztal

Ping pong asztal

Egy kellemes ping pong meccs a barátokkal, utána finom vacsora a kertben semmihez sem hasonlítható, csodás időtöltés. Ehhez a kültéri ping pong asztal nem hiányozhat, aminek kiváló példánya az elite-fitness.hu webshopban kapható Sponeta S1-72E típus, zöld színben. Ebben a modellben nem csalódhat a tulajdonosa, mert magas precizitású összeszerelés, valamint gyártási folyamat jellemzi.

Teljes mértékben víz- és UV álló, még a szélsőséges időjárási viszonyok sem képesek megrongálni. Ez a ping pong asztal lehetőséget biztosít a felhőtlen játékhoz, szórakozáshoz. Németországi gyártmány, tehát a színvonal garantált. Jár hozzá háló és hálótartó egyaránt.

Nagyon jó, hogy kültéri használtra van tervezve, mivel így a szabad levegőn sportolhatnak még a kicsit zordabb időben is, legfeljebb ezek rövidebb játszmák lesznek, mint nyáron. Ha halogassa a ping pong asztal megrendelését, mert lassan közeledik a nyár, a szabadtéri sportok ideje! Hasznos időtöltés az asztalitenisz, ráadásul nagyon egészséges is.