A paracord a férfiak kedvence

By | 2019. október 21. hétfő
Karkötő erős anyagból

Karkötő erős anyagból

A karkötők alapanyagát gondosan kell megválogatni, hogy az elkészült ékszer strapabíró és hosszú életű legyen. A paracord erős huzalok kavalkádjából tevődik össze, ami megfelelő rugalmasságot biztosít, hogy a kiegészítő kellék ne szakadjon el a rendszeres fel- és a levételkor.

A férfiak körében egyre elterjedtebb divatcikké vált a zsinórból előállított kardíszek viselése, hiszen a letisztult és markánsabb dizájn megfelelően illik az erősebb nem képviselőihez.

A fonott ékszerek a paracord nyersanyagot felhasználva látnak napvilágot, amelyek egyaránt viselhetőek a túrázások idején és az irodában töltött idő alatt is.

Az eszköz nyúlékonyságát és a strapabíróságát biztosító többfunkciós fonott zsinór szükség esetén szétbontható és sima huzalként is felhasználhatóvá válik. A mutatós paracord ékszerek valósággal elnyűhetetlenek, amelyek a sportos és az elegánsabb ruházattal egyaránt viselhetőek. Lepje meg kedvesét a biztos alapanyagból készült, tartós ékszerrel, amitől a kirándulások idején sem kell megválnia!