A Panasonic szerviz megoldhatja a problémáját

By | 2020. június 3. szerda
Panasonic szerviz

Panasonic szerviz

Ez a nagyszerű márka mosógépeket, televíziókat, telefonokat, fejbeszélőket, illetve sok más hasznos terméket forgalmaz. Az elektronikai berendezések egy idő után meghibásodnak, így azonnali segítségre van szükség. A Panasonic szerviz nagy segítséget nyújthat abban, hogy a probléma megoldódjon. A vállalat az interneten keresztül is felkereshető.

Az ügyfélszolgálatot éjjel és nappal is felhívhatja, de küldhet e-mail-t. Ha tárcsázza a honlapon található telefonszámot, akkor először is el kell mondania, hogy melyik háztartási géppel adódott probléma. A szakember feljegyzi az elmondottakat. Ezután meg kell várnia, amíg a Panasonic szerviz egy vagy több munkatársa kiérkezik a megadott címre.

A személyes felmérés után dől el, hogy megtudják-e javítani a gépet a helyszínen vagy be kell vinni azt a központba. Ha nagy a baj akkor előfordulhat, hogy a szükséges alkatrészt meg kell rendelni és a várakozási idő 2-3 nap. A Panasonic szerviz Magyarország több nagy városában elérhető, így választhatja azt, amelyik a legközelebb helyezkedik el az otthonához.