A női óra megváltozott szerepe

By | 2019. február 8. péntek

Női óra

A karórák már rég nemcsak az idő mérésére szolgálnak, hiszen, mint kiegészítő, sőt, mint ékszer is szerepet kapnak a megjelenésben. Ma már egy női óra láttán senkinek sem az lesz az első gondolata, hogy megkérdezze a viselő személytől az időt, hanem azt fogja megnézni, hogy az a ketyegő mennyire illik hozzá és mit ad az outfitjéhez.

Ugyanis a külső, valamint a ruhák és kiegészítők egysége fontosabb, mint valaha. Nem mintha ezek bármikor is jelentéktelenek lettek volna, de egy ideje elsősorban így „ítélik meg” egymást az emberek, nem csupán a hölgyek, hanem a férfiak körében is. Sőt, az ellenkező neműek is azonnal képet alkotnak a másik félről, akár egy női óra kapcsán is.

Tehát, amennyiben a női óra rendeltetésszerűen kerül alkalmazásba, még akkor is jól meg kell nézni, hogy milyen a stílusa, mennyire dekoratív és illik-e a tulajdonosa személyiségéhez, hiszen akaratlanul is nagy szerepet fog kapni abban, hogy milyen lesz az első benyomás az adott személyről. Persze már sokkal gyakoribb az, hogy valaki csak a kiegészítő funkciójáért csatolja fel a kezére, ilyenkor meg még fontosabb a design.