A motorolaj csere nem tűr halasztást

By | 2021. március 11. csütörtök

Ha aktuálissá vált az olajcsere, esetleg a kocsi tulajdonosa nem tudja pontosan, hogy mikor volt utoljára elvégezve ez, akkor érdemes egy profi szervizhez fordulni. A szakszerű motorolaj csere révén, a verda számos komponense megóvható. Érdemes ezt elvégeztetni abban az esetben is, amikor új verdát vásárol az ember, és szeretne biztosra menni a karbantartást tekintve.

A Szerviz 16 egy gyors telefonos megkeresést követően, már rendelkezésre is áll. A profi csapat a klienst egy korszerűen felszerelt műhelyben várja. Mielőtt persze kezdetét vehetné a munka, nem hagyják ki a tüzetes átvizsgálást sem a munkatársak. A műhelyben kiválasztják a járgány motorjához való motorolajat és az ehhez szorosan kapcsolódó olajszűrőt, levegőszűrőt, pollenszűrőt, üzemanyagszűrőt.

Mindez azért fontos, mert nem minden autóhoz passzol ugyanaz az olajfajta. Mivel a cég számos autóalkatrész értékesítő céggel és motorolaj forgalmazóval kapcsolatban áll, ezért nem kell a szükséges tartozékok beszerzésével foglalkozzon a tulaj. Ezt elvégzik a szakértők, hosszas várakozás nélkül, sőt, gyakran azonnal neki is tudnak állni a feladat elvégzésének.

Kedvezők a vezérlés csere árak a műhelyben

Akkor is megéri ezt a vállalatot választani, amikor a vezérműszíj készlet vagy a vezérmű lánc cseréjéről van szó. Mivel a vezérlés csere árak a legkomplexebb szituációk esetében is reálisak, illetve a magas nívó mindig biztosított, megéri a szerviz16.hu mellett dönteni. Ha valaki használt autót vesz és/vagy lejárt az öt év, esetleg a kilométer intervallum a négykerekű vezérlésén, sohasem ajánlott ezt halogatni. Ellenkező esetben a motor károsodhat.

Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a vezérműszíj csere nemcsak kilométer függő, ugyanis a szíj az idő folyamán elöregszik. Ha a vezérlésben kár keletkezik, az autó motorja is károsodhat. Mivel a szervizben a vezérlés csere árak alacsonyak, illetve a szakértelem adott, a baj megelőzése érdekében érdemes mihamarabb felkeresni a csapatot. Egy, a mindkét félnek megfelelő időpontban hamar elvégzik a munkát a profik.