A Liqui Moly Diesel adalék tisztításre is képes

By | 2021. június 8. kedd
liqui moly diesel adalék

Liqui moly diesel adalék

Az autók mozgó alkatrészei hajlamosak a kopásra, ezért nagyon fontos a lehető legjobb minőségű üzemanyagot tankolni és olajat önteni a motorba. A Liqui Moly Diesel adalék több előnyös hatást fejt ki, így pedig a jármű élettartama jelentősen növelhető. Aki szeretné elkerülni a kötelező szervizeken kívüli javíttatásokat, az mindenképpen látogasson el a hungarolube.hu internetes felületre.

A Liqui Moly Diesel adalék megtisztítja a befecskendező rendszert és megakadályozza a salakanyagok lerakódását. A motor sokkal halkabbá válik, ha az említett anyag összekeveredik az üzemanyaggal. A Liqui Moly Diesel adalék sokkal tisztává varázsolja a motor belső terét, amit természetesen más módon nem lehet karbantartani.

A tiszta motortérrel rendelkező autók sokkal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak és kevesebb káros anyagot bocsájtanak ki. A Liqui Moly Diesel adalék 250 ml kiszerelésben kapható, ami 75 liter üzemanyaghoz elegendő. Az alkalmazás egyszerű, az adalékot bele kell önteni a tankba. A termék tesztelve van bio- és hagyományos üzemanyagokkal.