A legtöbben elégedettek a Römer gyerekülés vásárlással

By | 2019. július 20. szombat
Gyerekülés

Gyerekülés

Minden jótól van jobb. Aki a Römer gyerekülés mellett dönt, egészen biztosan nem fog csalódni, hiszen nagyon sok lényeges szempont alapján, egy biztonságos és esztétikus ülést kap. Folyamatos fejlesztés alatt van ez a német és angol cég egyesüléséből létrejött vállalat.

Több szabadalmat is bejegyeztek a Römer gyerekülésre, ami értelemszerűen itt kerül alkalmazásra és csak több évvel később a többi ülésnél. A különféle biztonságtechnikai vizsgálatokon is kiváló eredményt érnek el ezek a gyermekeknek kifejlesztett autósülések.

A cég fejlesztéséből származik az ún. 5 pontos biztonsági öv technika, ami sok munkaórával jött létre. Lényege, hogy a biztonsági öv kialakításából fakadóan, az ütközési energiát a test stabil részeibe vezeti, mint a vállak, csípő és a medence.

Ezáltal a Römer gyerekülés maximálisan védi a nyaki és fejrészt, ami a kisgyerekeknél különösen érzékeny. Az öv maximálisan a gyerekhez igazítható. Számtalan különféle ütközési szituációban kipróbálták és mindegyiken megállta a helyét.