A kullancsriasztó illóolaj védi az egész családot

By | 2019. június 22. szombat
kullancsriasztó illóolaj

Kullancsriasztó illóolaj

A meleg megérkezésével a vérszívók is előkerülnek és mind az állatokat, mind az embereket megtámadják. Amennyiben teljesen natúrterméket szeretne használni a kullancsok és a szúnyogok távoltartására, javasolt kipróbálni kullancsriasztó illóolaj valamelyikét.

Nem szeretik az erős és fanyar illatokat, ezért van az, hogy a szúnyogokat akár ecettel is távol lehet tartani. Webáruházunk minőségi illóolajokat forgalmaz, amelyek bio gazdálkodásból származnak vagy hidegen sajtoltak. Megtalálható közöttük gerániumból készült kullancsriasztó illóolaj is, amit vízben feloldva, a bőrre permetezve kell felvinni.

Nemcsak a saját testünkre vagy gyermekünk bőrére érdemes alkalmazni, mert ezzel a vegyszermentes készítménnyel a házi kedvenceink testi épségét is meg lehet őrizni. A kullancsriasztó illóolaj tehát nagyon sokoldalú! Weboldalunkon kedvére böngészhet a jobbnál-jobb 100%, bio vagy hidegen sajtolt olajokból.

A bőr ápolására számos minőségi bázisolajt és bőrregeneráló készítményt tudunk kínálni, amelyek a jól bevált mandula jótékony hatásait hordozzák magukban. Külön is vásárolható tömény édesmandula olaj, amit fürdővízbe tehetnek az anyukák a gyermekük hidratálása és a bőr puhaságának megőrzése érdekében.

Csökkenti az irritációt, így a férfiak arcápoló szérumaiban, after shavekben is helyet kaphat. A száraz és érzékeny bőrre való édesmandula olaj ekcémára is alkalmazható, de az elszarusodott talpat, sarkokat is könnyedén hidratálja, puhítja.

A MediNatural mandulaolaj a tisztító arctejek alternatívája lehet, továbbá remekül helyrehozza a striákkal teli bőrt a hason, a combon, valamint a csípőtájékon. Hogy mi mindenre jó az édesmandula olaj, azt elolvashatja az oldalunkon is, továbbá lehetősége van rendelni belőle kisebb vagy nagyobb kiszerelést.

A zsírosodó bőrre is ajánlunk natúr megoldást. Köztudott például, hogy az ausztrál teafa olaj hatékonyan szárít, fertőtlenít és tisztít. Antibakteriális, frissítő és gombaölő tulajdonságának köszönhetően, számos területen alkalmazható. Érdemes ezt is kipróbálni!